Vakantieparadijs agglomeratie Herzlake

Bootstour im Urlaubsparadies Herzlake

Voor een daguitstap, een weekend of een langer verblijf: in de agglomeratie Herzlake bent u altijd van harte welkom. Door haar ligging in een prachtig landschap is de agglomeratie Herzlake uiterst geschikt voor een ontspannende korte of lange vakantie.

Het vakantie- en ontspanningsgebied bestaat voornamelijk uit de idyllische vallei van de rivier Hase met haar onvergelijkbare natuur en eeuwenoud cultuurlandschap, en uit de Hümmling, een zanderig-rotsachtig bosrijk heuvellandschap, dat u uitstekend per fiets kunt verkennen. Hier smelten natuur, geschiedenis en cultuur samen tot een buitengewoon veelzijdig belevenisaanbod.

De verzorgde gastvrijheid alom en de goed uitgebouwde en bewegwijzerde fietspaden verwennen de fietsers die met de auto, de mobilhome of in boemeltempo met de museumtrein aankomen. Idem dito voor de liefhebbers van wandelen, die hier ongestoord kunnen genieten van lange wandelingen langs verzorgde paden.

Met zo’n 120 verenigingen, zeer gevarieerde culturele manifestaties en een veelzijdige gastronomie is er ook aan gezelligheid geen gebrek in de agglomeratie Herzlake.